Ελισάβετ Πατμανίδη

Ονομάζομαι Ελισάβετ Πατμανίδη είμαι Ψυχολόγος- Ψυχοπαιδαγωγός με σπουδές στην Ψυχολογία - Εγκληματολογία στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Keele και με Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (Msc in Education in Child Development) στο London Institute of Education του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Εκπαιδεύτηκα στην Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου (ΕΨΥΠΕ) στη Διάγνωση, Αποκατάσταση και Συμβουλευτική Ατόμων με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες, στο Αθηναϊκό κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) στη Συστημική-Διαλεκτική προσέγγιση, στον Συντονισμό και στη Διεργασία Βιωματικών Ομάδων και στην Διάγνωση και Συναισθηματική Αξιολόγηση Παιδιού και Εφήβου. Έχω καταρτιστεί στη Συμβουλευτική πένθους παιδιών, εφήβων και οικογενειών στην Εταιρία για την Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών-ΜΕΡΙΜΝΑ και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό Εφήβων και Ενηλίκων στην εταιρία Evalion και στο 'Αριστον Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Έχω εργαστεί ως Ψυχολόγος στη Διάγνωση και Αποκατάσταση Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών, ως Εκπαιδεύτρια Ψυχολόγων στην Διάγνωση και Συμβουλευτική Ατόμων με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες , ως Ψυχολόγος σε Δημοτική Υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας, ως Σχολική Ψυχολόγος σε Ιδιωτικά Σχολεία σε όλες τις εκπαιδευτικές Βαθμίδες και ως Ψυχολόγος σε δομή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Από το 2004 διατηρώ Ιδιωτικό γραφείο όπου εργάζομαι Διαγνωστικά, Συμβουλευτικά και Θεραπευτικά και από το 2012 συνεργάζομαι με εξωσχολικούς εκπαιδευτικούς φορείς ως Ψυχολόγος/Συντονίστρια Ομάδων Γονέων. Το 2014 συμμετείχα ως Ψυχολόγος, μέλος της Διεπιστημονικής Ομάδας, στη Δομή του Υπουργείου Παιδείας για τις σχολικές μονάδες που φέρει το τίτλο Ε.Δ.Ε.Α.Υ (Επιτροπή Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης) που λειτούργησε στα Δημοτικά σχολεία Πεύκης-Λυκόβρυσης.

Είμαι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων με αρ. αδείας ασκήσεως επαγγέλματος 5559/04 και μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΛΕΣΥΠ).

Σύζυγος και μητέρα, προσπαθώ να αξιοποιώ τις ευκαιρίες που μου φέρνει η διεργασία της ζωής για ανάπτυξη και εξέλιξη.